B2B marketingbureau regio Drechtsteden

Samen strategisch en creatief aan de slag met het professioneel versterken van jullie marktpositie.

Met een warm hart voor de technische industrie staan wij als B2B marketingbureau A5tien voor je klaar met strategische inzichten, creatieve marketingplannen en de praktische uitwerking van online en offline merkuitingen.

B2B marketingbureau voor de maakindustrie en de technische industrie

We mogen trots zijn op technische bedrijven in de proces- en maakindustrie. Het vakmanschap, de liefde voor het product, de we-regelen-het-mentaliteit. Eigenschappen die bij veel bedrijven best wat beter geprofileerd mogen worden. Op de website, in social media, maar vooral in het hoofd van je klant. Die weten vaak niet wat je allemaal nog meer te bieden hebt. En bovendien is de markt continu in ontwikkeling. Daar met beleid slim op inspelen is waar wij je als B2B marketingbureau me kunnen helpen. Samen creëren we verrassende mogelijkheden. Creatieve plannen en een uitvoering die past bij wie jullie echt zijn als bedrijf. 

Voor wie we werken
webdesign dordrecht dichtbij marketing drechtsteden

Je B2B marketingteam in de Drechtsteden

Vanuit ons kantoor in het serene Heerjansdam begeleiden we verschillende organisaties met hun marketing en merkstrategie. Als oprichter en merkstrateeg kwam Ton Oosterwijk zo’n 15 jaar geleden in aanraking met marketing voor de industrie. De inzichten en ervaringen van de afgelopen jaren zijn samengevat in het A5tien-model. Een pragmatische werkwijze om je merkstrategie in praktijk te brengen. Samen met creatief ontwerper Peter Sandifort, marketingadviseur Arianne Deelman en diverse freelance specialisten staan we als marketingteam voor je klaar. Onze missie? Van elke B2B MKB organisatie die wij begeleiden een A-merk maken.

"Wat een fijne partij om mee te werken, vanaf het begin van de samenwerking is A5tien voor ons een betrouwbare partner gebleken met toegevoegde waarde! Bij zowel op branding, social media campagnes of werving campagnes biedt A5tien aantoonbare meer waarde. Kortom, een fijne partij waar je beter van wordt!"

Vlot Logistics | Sliedrecht

B2B merkstrategie volgens het A5tien-model

Marketing in de technische B2B werkt vaak net even iets anders. Ofwel het product vraagt om een speciale benadering, ofwel je positie in de keten heeft iets bijzonders. Marketing voor een technische groothandel vraagt om een andere benadering dan voor een productiebedrijf van halffabricaten. Om in die dynamiek effectief en efficiënt een marketingmachine te laten draaien, werken wij volgens het A5tien-model. Een proces met als uitgangspunt de wensen en behoeften van de klant en met als output gerichte marketinginstrumenten en merkuitingen. Of het nu gaat over webdesign of andere merkuitingen. Langs de stappen van het A5tien-model kunnen wij de marketinginspanningen per organisatie schaalbaar afstemmen. Maak kennis met het A5tien-model tijdens onze Challenge Workshop B2B Merkstrategie.

Creatief marketingbureau

Creativiteit is misschien wel één van de meest onderschatte vaardigheden in de hedendaagse bedrijfsvoering. Zeker in de technische maakindustrie gaat het al jaren over niets anders dan lean en efficiency. Maar creativiteit gedijt het beste bij een vrij proces. Een proces van mentale ruimte creëren door juist eens een omweg te nemen. Of te vertragen. Iets te produceren wat er niet toe doet, puur om te zien wat het losmaakt. Als creatief marketingbureau zoeken we juist die conceptuele vrijheid op om tot nieuwe verrassende ideeën te komen.

A5tien team B2B merkstrategie

Maak kennis met B2B marketingbureau A5tien

We leren je graag kennen

Een persoonlijke kennismaking blijft wat ons betreft de sterkste manier om ontdekken hoe een samenwerking eruit kan zien. Daarom van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen voor een eerste kennismaking. Dat kan door middel van een videocall of van harte welkom hier op kantoor in Heerjansdam. Het leukste vinden we om een kijkje bij jullie te komen nemen. Laat je gegevens hieronder achter en we doen een voorstel voor een datum en tijd. Of neem direct telefonisch contact op.
Graag tot ziens!