Zakelijke website

Online showroom voor een eerste indruk

Een zakelijke website is in onze visie je online showroom. Dat gaat dus verder dan een online visitekaartje. Een B2B zakelijke website is vaak het eerste contactmoment tussen een potentiële nieuwe klant en je organisatie. Die eerste indruk is sterk bepalend voor de manier waarop je beoordeeld wordt als betrouwbare zakenpartner.

In de contacten tussen bedrijven speelt het online speelveld een steeds belangrijkere rol. Voordat er interactie plaatsvindt met een vertegenwoordiger van je bedrijf, heeft de klant je al verschillende keren online bezocht. Dat hele traject voorafgaand aan dat eerste menselijke contactmoment is soms wel 70% van het totale beslissingsproces. De overwegingen en motivaties in dat proces zijn ons uitgangspunt voor het ontwerp van een zakelijke website.

Door middel van interviews halen we nauwkeurig boven water wat iemand beweegt in jullie specifieke branche of sector om tot zaken te komen. Dat kunnen overigens meerdere beslissers op verschillende niveaus zijn. Door de structuur van de website en ook de inhoud in tekst en beeld daarop af te stemmen, krijgt de website een functionele rol in het koopproces.

Zakelijke website

Indruk van betrouwbaarheid

Het opzetten en vooral ook het bijhouden van een zakelijke website vraagt tijd en aandacht. Daar helpen we je graag mee. Door tenminste maandelijks de website te onderhouden, aan te vullen en verrijken, blijft de website actueel en levendig. Dit wordt ook gewaardeerd door Google met een hogere positie in de zoekresultaten. Wil je weten hoe wij vanuit onze visie de effectiviteit van jullie website inschatten? Neem vrijblijvend contact op via het formulier of bel om een kennismaking in te plannen.