Vacaturewebsite

Laat zien hoe aantrekkelijk jullie bedrijfscultuur is

Een goede vacaturewebsite of werken-bij-pagina is als het ware een etalage van beschikbare functies. Het laat zien wat je te bieden hebt. Maar meer nog is het een manier om een sprekende en aantrekkelijke indruk te geven van wie je als organisatie bent. Wat maakt jouw bedrijf het leukste bedrijf om voor te werken? Het belangrijkste beeld voor je vacaturewebsite in onze visie is het laten zien van een uitnodigende bedrijfscultuur.

Die bedrijfscultuur laten we op verschillende manier zien en ervaren. Door een overzichtelijke schets van het bedrijf te maken met originele vacatureteksten, eigen fotografie en misschien ook videomateriaal. Daarbij willen we vooral laten zien wat jou als werkgever aantrekkelijk maakt. Soms heel letterlijk door ook jou als werkgever te portretteren. Dat maakt het persoonlijk en geeft de kandidaat die de pagina bezoekt direct een gevoel van vertrouwen.

Een ander aspect van een goede vacaturepagina is het in beeld brengen van het team waarin de persoon komt te werken. Door collega’s in beeld te brengen, is het voor de kandidaat beter in te schatten of hij of zij daartussen past. Datzelfde geldt voor het type klanten waar jullie voor werken en het soort werk wat de kandidaat gaat doen. Geen opsommingslijstjes maar een levendige omschrijving ondersteund met echt beeldmateriaal.

Ook de contactmogelijkheden stemmen we zo nauw mogelijk af op de wensen en gewoonten van de kandidaat. Bijvoorbeeld door het koppelen van een Linkedin-profiel of de mogelijkheid om te solliciteren via WhatsApp. Hoe persoonlijker hoe laagdrempeliger en dus kansrijker dat deze kandidaat bij jullie solliciteert en niet bij de concurrent. Een goed uitgedachte vacaturewebsite is een belangrijke schakel in je wervingscampagne.

Vacaturewebsite

De reden om voor jou als werkgever te kiezen

De vacaturepagina, zeker in combinatie met de werkvingscampagne personeel  maken we meetbaar. Zo ontstaan er inzichten die helpen de pagina steeds beter in te richten en de inhoud steeds beter op de wensen en behoeften van de kandidaat af te stemmen. Dat heeft natuurlijk ook alles met het aanbod te maken. Want waarom zou ik voor jullie als werkgever kiezen? Juist dat is wat we centraal in beeld brengen. Wil je hier meer over weten en hoe we dit voor jouw organisatie kunnen inrichten? Laat je gegevens achter via het formulier of bel voor een vrijblijvende afspraak.

Ton_Oosterwijk_A5tien_B2Bmerkstrategie