vacature

Vacature Parttime
Creatieve Marketingmedewerker

(MBO, HBO & WO, 16-24 uur)

Bij A5tien in Heerjansdam (gelegen tussen Barendrecht en Zwijndrecht) hebben we een unieke kans voor jou. Een parttime baan als marketingmedewerker bij een jong en creatief bureau. Hier kun je niet alleen je creatieve marketing- en communicatievaardigheden ontwikkelen, maar worden ook je ondernemerskwaliteiten ontwikkeld. Hoe geweldig is dat?

Wie is dan A5tien en wat doen we?

Creativiteit staat bij ons hoog in het vaandel. We geloven namelijk in het constant verrassen van onze klanten. Of het nu gaat om het bieden van innovatieve inzichten, een frisse kijk op zaken, of onconventionele oplossingen; wij staan klaar! Onze creativiteit komt ook tot uiting in de uitvoering. Denk hierbij aan het vormgeven van een boeiend merkverhaal, het ontwerpen en ontwikkelen van websites, of het lanceren van doeltreffende social media campagnes.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan B2B merkstrategie. We begrijpen dat de wereld van zakelijke marketing zijn eigen dynamiek heeft, vaak verschillend van consumentenmarketing. Daarom passen we onze aanpak aan, met een focus op de lange termijn. Bij A5tien gaan we aan de slag met wat een bedrijf op dat moment aan merkstrategie nodig heeft, en dat maakt het extra boeiend!

Kennismaken? Leuk! Bel of mail, dan maken we een afspraak.

Wat wordt dan jouw rol?

Tijdens je tijd bij ons krijg je de kans om op diverse gebieden te werken. We willen graag ontdekken waar jouw talenten liggen en welke marketingvaardigheden je wilt ontwikkelen, of dat nu copywriting, vormgeving, content creatie, social media, data-analyse of consulting is. We moedigen je aan om actief deel te nemen en je stempel te drukken op zowel projecten voor onze klanten als op onze eigen ontwikkeling. Jouw inbreng doet er toe!

  • We zoeken kandidaten met MBO- of HBO werk- en denkniveau

Let’s wrapp it up…

Uitdagende werkplek, veel ruimte voor ondernemende creatieve geesten binnen een klein en hecht team.

  • We zoeken kandidaten met MBO- of HBO werk- en denkniveau
  • Wij bieden flexibele arbeidsvoorwaarden
  • Je kunt rekenen op een salaris dat past bij jouw ervaring en vaardigheden

Kennismaken en een eerste indruk opdoen of je een klik hebt met ons als team? Neem contact op met Ton, dan maken we graag een afspraak hier op kantoor. Mail ton.oosterwijk@a5tien.nl of bel/app 06 – 23 72 5994.

Over ons team

Een betrokken verlengstuk van je organisatie

Samenwerken met het team van A5tien kenmerkt zich door betrokkenheid. Dat is voor ons de enige manier. Daar halen we onze creativiteit uit om tot succesvolle B2B merkstrategieën te komen. Het maakt ons nieuwsgierig naar je organisatie, je klanten, je markt, je uitdagingen en je kansen. Ons team wordt een verlengstuk van je organisatie. Of het nu gaat over het ontwikkelen van je identiteit als organisatie, ondersteuning in business development of thema’s zoals circulair ondernemen.

Volg ons op LinkedIn of kom langs in Heerjansdam voor een kennismaking.