Een fris gesprek
dat inspireert...

Vertel jullie verhaal in de A5tien B2B podcast

Wat leuk dat je meer wil weten over onze uitnodiging voor een fris gesprek! Het lijkt ons heel interessant om jullie verhaal te verkennen in de A5tien podcast. Hieronder vertellen we in een video hoe het werkt. Of luister naar de voorbeelden van gespreksgasten die je voorgingen. Meld je aan via het formulier, dan nemen we contact met je op. Volg de podcast via Spotify of Apple Podcasts

Aanmelden of meer informatie?

Ook in gesprek of meer informatie?

Meld je aan via het formulier en we nemen contact met je op.

A5tien Creatief Bureau voor B2B merkstrategie

Met een warm hart voor de technische en maakindustrie

We mogen trots zijn op technische bedrijven in de proces- en maakindustrie. Het vakmanschap, de liefde voor het product, de we-regelen-het-mentaliteit. Eigenschappen waar veel bedrijven vanuit bescheidenheid (te) weinig over vertellen.  Samen met onze relaties creëren we verrassende mogelijkheden om aan die verhalen meer gehoor te geven. Creatieve plannen voor slim marketingbeleid, uitgevoerd in de uitstraling die past bij wie jullie zijn als bedrijf. 

A5tien team B2B merkstrategie

Over A5tien

Creatief bureau voor
B2B merkstrategie

Voor wie we werken

We gaan graag in gesprek!

Meld je aan via het formulier en we nemen contact met je op.

Je B2B marketingteam in de Drechtsteden

Het gemak van lokaal

Vanuit ons kantoor in het serene Heerjansdam begeleiden we verschillende organisaties met hun marketing en merkstrategie. Als oprichter en merkstrateeg kwam Ton Oosterwijk zo’n 15 jaar geleden in aanraking met marketing voor de industrie. De inzichten en ervaringen van de afgelopen jaren zijn samengevat in het A5tien-model. Een pragmatische werkwijze om je merkstrategie in praktijk te brengen. 

Samen met creatief ontwerper Peter Sandifort, marketingadviseur Arianne Deelman en marketingmedewerker Patricia Kant staan we als marketingteam voor je klaar. Onze missie? Van elke B2B MKB organisatie die wij begeleiden een A-merk maken.

"Wat een fijne partij om mee te werken, vanaf het begin van de samenwerking is A5tien voor ons een betrouwbare partner gebleken met toegevoegde waarde! Bij zowel op branding, social media campagnes of werving campagnes biedt A5tien aantoonbare meer waarde. Kortom, een fijne partij waar je beter van wordt!"

Vlot Logistics | Sliedrecht

B2B merkstrategie volgens het A5tien-model

Onze werkwijze waarin je klant centraal staat

Marketing in de technische B2B werkt vaak net even iets anders. Ofwel het product vraagt om een speciale benadering, ofwel je positie in de keten heeft iets bijzonders. Marketing voor een technische groothandel vraagt om een andere benadering dan voor een productiebedrijf van halffabricaten. Om in die dynamiek effectief en efficiënt een marketingmachine te laten draaien, werken wij volgens het A5tien-model. Een proces met als uitgangspunt de wensen en behoeften van de klant en met als output gerichte marketinginstrumenten en merkuitingen. 

Of het nu gaat over webdesign of andere merkuitingen. Langs de stappen van het A5tien-model kunnen wij de marketinginspanningen per organisatie schaalbaar afstemmen. Maak kennis met het A5tien-model tijdens onze Challenge Workshop B2B Merkstrategie.

B2B merkstrategie A5tien model

Ook een fris gesprek dat inspireert?

Meld je aan via het formulier en we nemen contact met je op.