Betaalbaar webdesign

Een nieuwe website voor elk budget

Betaalbaar webdesign bij A5tien is maximaal gebruik maken standaard oplossingen en daar het ontwerp creatief op aanpassen. Dat is vooral denken vanuit functionaliteit gecombineerd met kennis van de techniek en gevoel voor een professionele uitstraling.

webdesign dordrecht mockup

Betaalbaar webdesign

Creëer eenvoud

Alles kan in webdesign. Spectaculaire effecten, uitgebreide contactformulieren, ingewikkelde paginastructuren, klantportals… De technische mogelijkheden van webdevelopment zijn eindeloos. Maar die maken een website ook kostbaar. Soms onnodig. Ons uitgangspunt voor betaalbaar webdesign is eenvoud creëren. Een krachtige standaard voor elk type bedrijf en product.

Wordpress en Elementor als basis voor betaalbaar webdesign

Websites zonder dure developerkosten

Een betaalbaar webdesign heeft ook alles te maken met de keuze voor de juiste techniek. Door voor de basis gebruik te maken van Wordpress als CMS (content management systeem), maken we gebruik van de kracht van het collectief. Veel Wordpress-websites zien er echter hetzelfde uit. Door gebruik te maken van Elementor als ontwerp-module kunnen wij zonder dure developerkosten toch unieke webdesigns maken. Ontwerpen die aansluiten op jullie huisstijl zonder eruit te zien als een 13 in een dozijn website.

Betaalbaar webdesign, maar ook betaalbaar onderhoud

De ontwerpkosten van een website zijn slechts één kant van de medaille. Goedkoop kan snel uitmonden in duurkoop. Standaard bieden wij bij oplevering één jaar technische onderhoud en support. Technologische ontwikkelingen gaan razend snel. Door middel van updates en backups zorgen wij dat de website benaderbaar blijft. 

Aanvullingen op betaalbaar webdesign

Hoewel het uitgangspunt voor betaalbaar webdesign een zo’n eenvoudig mogelijke website is, kan er toch behoefte zijn aan aanvullende opties. Bijvoorbeeld goede vindbaarheid in Google op bepaalde zoekwoorden. Of het aankleden van de website met een bedrijfsvideo, fotografie of illustraties. Ook hierin kunnen wij een passend aanbod doen. Misschien is niet alles direct vanaf het begin van de website nodig. Wij zien een website graag als levend document. Iets wat zich ontwikkelt door de loop van de tijd. Afhankelijk van de beschikbare budgetten en ambities kan op een betaalbare basiswebsite steeds verder worden doorgebouwd.

Webdesign bureau Dordrecht

Met een warm hart voor de technische industrie staan wij als B2B marketingbureau A5tien voor je klaar met strategische inzichten, creatieve marketingplannen en de praktische uitwerking van webdesign en online en offline merkuitingen.
Maak kennis met creatief bureau A5tien.